November 15, 2018

December 21, 2017

Please reload

Entrades Recents

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Entradas destacadas

EL PLAER ÉS TEU: MASTURBACIÓ FEMENINA

October 17, 2018

La masturbació ha sigut un tema tabú durant molts anys i en alguns entorns per les dones  ho segueix sent. Per aquest motiu els nois parlen de masturbació però encara hi ha moltes noies que no s’atreveixen a fer-ho. Aleshores les noies es masturben o no? Algunes estadístiques de SidaStudi mostren que el 60% de les alumnes que cursen batxillerat reconeixen haver-se masturbat.

 

 

 

Perquè pot ser positiva la masturbació femenina? Com ho puc fer?

 

La pràctica de la masturbació pot tenir diferents beneficis. En primer lloc, poder explorar els teus genitals et permetrà conèixer el teu propi cos. Per fer-ho, et pots ajudar amb un mirallet que et faciliti veure quin aspecte tenen, així com identificar les diferents parts: els teus llavis majors, menors, el clítoris i la vagina.

Un cop coneguis els teus genitals, pots experimentar i descobrir què et dóna plaer. Pots tocar, acariciar o fins i tot, descobrir quin grau de pressió t’agrada. El clítoris és un òrgan del cos humà amb l’única funció de donar plaer, i per fer-ho té més de 8.000 terminacions nervioses. El clítoris i els llavis interiors tenen molta sensibilitat, en canvi l’interior de la vagina gairebé no té terminacions nervioses. Per tant, no cal que et centris en la penetració, pots explorar tots els genitals. Acaricia el mont de venus, els llavis majors, els menors (externament i internament), l’obertura vaginal i el clítoris. El clítoris és una zona molt sensible, això pot fer que sentis irritació amb l’estimulació directa, si et passa, pots lubricar la zona amb saliva o un lubricant, o bé, estimular les zones pròximes al clítoris i no aquest directament. Juga amb la pressió, el ritme (més o menys ràpid), la intensitat (més o menys fort) i els moviments (circulars, de dalt a baix o de costat). Vés provant per veure què és el que més t’agrada. A mesura que vagis practicant podràs conèixer què t’agrada i què et dóna plaer. Així gaudiràs tu mateixa però també podràs aconseguir relacions sexuals de major qualitat ja que, podràs guiar a l’altra persona i comunicar-li allò que t’agrada.

 

Poder gaudir d’aquests moments de plaer íntims et poden relaxar, excitar, ajudar a dormir, donar-te plaer i per tant també cuidar-te a tu mateixa. Ho pots fer de diferents maneres i cada noia te la seva pròpia; amb estimulació directa, amb fricció, jugant amb moviments, amb el tancament de cames o amb alguna joguina. Cap d’aquestes és millor, el que realment importa és que  tu t’hi sentis còmode.

 

Recorda també que arribar a l’orgasme no és una meta ni una obligació, no cal obsessionar-nos amb això però com més et coneguis a tu mateixa més fàcil serà descobrir què i com pots tenir un orgasme. En aquest punt, el cervell és un òrgan molt important. Estar relaxada i poder utilitzar la imaginació per excitar-te et facilitarà arribar al clímax.

 

Masturbar-te no és una obligació, pots tenir la informació per decidir tu mateixa què vols i què no vols fer.

 

Si tens més dubtes de la masturbació femenina i vols contactar amb nosaltres no dubtis en escriure’ns!

Share on Facebook