November 15, 2018

December 21, 2017

Please reload

Entrades Recents

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Entradas destacadas

AQUEST SANT VALENTÍ ENAMORA'T DE TU

February 14, 2018

Arriba el famós dia 14 de febrer. Sant Valentí. OH MY LOVE!!!

Adorat per uns i odiat per uns altres.

 

És un dia celebrat especialment en les societats occidentals i  fa apologia al mite de l’amor romàntic per excel·lència: “la mitja taronja”. Dues meitats que anhelen trobar-se l’una a l’altre per convertir-se per sempre en inseparables i prometre’s amor intens i etern. Oooh que bonic i romàntic!!!

 

 Sí? Segur?? Bonic? Etern??

 

Quanta pressió per tenir la parella ideal no? Què significa ser parella ideal? Només podem estimar a la nostra mitja taronja predestinada? I si ja ens sentim una taronja sencera, què fem? I si vull enamorar-me d’una llimona? I si no penso ni tan sols en tenir parella?

 

Sovint estem tan centrats en trobar a aquella persona que ens complementi i agradar-li que ens oblidem que nosaltres per si mateixos tenim un valor incommensurable i per tant també ens hem d’estimar. És més, per estimar bé i de forma sana a un altre, primer ens hem d’estimar nosaltres, hem de ser taronges senceres!! Ens hem d’estimar molt i bé. I aquí, a vegades, l’equació falla tant, que ens centrem a ser millors a ulls dels altres, oblidant la importància que té acceptar-se un mateix, estimar-se, cuidar-se, cultivar-se, tenir cura del nostre espai personal, valorar les nostres virtuts i acceptar i inclús apreciar els nostres defectes.

 

A vegades, oblidem que l’autoestima no ha d’anar en funció d’agradar als altres.

A vegades, ens oblidem de mirar-nos al mirall amb amor.

A vegades, o millor dit, SEMPRE ens hauríem d’estimar més.

 

Vivim en una societat que ens pressiona per tenir un físic perfecte i absolutament estereotipat. Però...de veritat que hem de tenir al cap l’objectiu de la PERFECCIÓ? No hi ha prou amb existir i ser persona per estimar-nos i ser estimats?

 

Així doncs, el nostre missatge és:

 

AQUEST SANT VALENTÍ ENAMORA'T DE TU!

 

 

I us deixem aquest vídeo de la iniciativa #soyamante que fa una reflexió sobre fixar-nos en la nostra bellesa i estimar-nos com a prioritat: